Raheshalamche AGENCY

پیام پژمان جمشیدی از کانادا

پیام پژمان جمشیدی از کانادا

به پزارش راه شلمچه، پس از اینکه پژمان جمشیدی با قید وثیقه از زندان آزاد شد و کانادا سر درآورد تا به گفته خودش خانواده خودش دیدار کند، حالا پیغام صوتی ارسال کرده که در آن تمام کسانی که قضاوتش کردند را به خدا می‌سپارد. او می‌گوید هیچ گناهی انجام نداده است و خداوند شاهد بی گناهی او است. جمشیدی وعده بازگشت به ایران را داده است.

صحبت‌های پژمان جمشیدی را در این باره را در ادامه می‌خوانید:

انقدر شایعه منتشر شده که سِر شده‌ام. جانی برای خواندن و شنیدن ندارم. فقط یک چیز از خدا می‌خواهم؛ اینکه واقعیت مشخص شود و دست تک تک آدم‌هایی که به راحتی من را قضاوت می‌کنند، رو شود. شاید اگر این واقعیت رو شود، واقعیت‌های زیادی هم درباره آدم‌هایی که درباره من حرف می‌ز‌نند، رو شود و مشخص شود اینها به هیچ چیزی معتقد نیستند و به راحتی می‌توانند با شرف و تمام چیزی که یک انسان در طول ۲۵ سال شهرت جمع کرده، بازی کنند‌، چون برایشان اهمیتی ندارد.

خیلی از اینها داعیه دموکراسی و نجات ایران را دارند و این خیلی برای من جالب است. خدا را  شکر این اتفاق افتاد و دست تک تک اینها برای من حداقل رو شد. من هم همکاران خودم و هم هر کسی را که راجع به من قضاوت بد می‌کند، به خدا واگذار می‌کنم. هیچ دفاعی از خودم ندارم، چون می‌دانم بالاخره حق به حق‌دار می‌رسد. هم به انسانیت خودم و هم به حضور خداوند ایمان دارم و تردید ندارم که مثل همیشه حق به حق‌دار می‌رسد.

من بدترین گناه دنیا را هم بکنم، دوست دارم در سیستم قضایی کشور خودم و در پیشگاه مردم خودم قضاوت شوم. من اصلا کشوری غیر از ایران در دنیا نمی‌شناسم. من هر جا باشم، برمی‌گردم، به خصوص الان که خیلی کار دارم. من باید حق خودم را بگیرم. مگر کاری کرده‌ام که ترسیده باشم و فرار کنم؟ کاری هم کرده باشم، نمی‌روم. وای به حال الان که هیچ کاری و هیچ گناهی انجام نداده‌ام. خدا بالای سر شاهد است و خدا نگذرد از آدم‌هایی که غیر از این برای مردم رو می‌کنند.

من بدون تردید برمی‌گردم. کشورم است، کجا بروم؟ بعد از اینکه خانواده‌ام را دیدم برمی‌گردم و تازه شروع به گرفتن حق‌مان می‌کنیم.




اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی:

نظرات کاربران

هنوز نظری ثبت نشده است.