به گزارش راه شلمچه به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر چابهار، واحدبخش دربین رئیس شورای اسلامی چابهار با انتقاد از قطعیهای مکرر برق در این شهر اظهار داشت: خاموشیهای پیدرپی نهتنها موجب نارضایتی عمومی شده بلکه مشکلات فراوانی را برای شهروندان به همراه داشته است.
وی با اشاره به خسارات ناشی از قطع ناگهانی برق اضافه کرد: در برخی نقاط چابهار، شاهد خاموشیهای پیشبینینشده هستیم که این موضوع منجر به آسیب دیدن وسایل برقی خانوارها شده است و با توجه به هزینه بالای این لوازم جبران خسارتها برای خانوادهها بسیار دشوار است.
واحد بخش دربین همچنین با تأکید بر دغدغه جدی مردم چابهار تصریح کرد: شورای اسلامی شهر پیگیریهای لازم را از طریق مسئولان شهری، استانی و کشوری آغاز کرده و تلاش ما بر این است که مشکل قطعی برق در اسرع وقت برطرف شود.
قطعیهای مکرر برق در چابهار
رئیس شورای اسلامی چابهار گفت: قطعیهای مکرر برق در چابهار موجب نارضایتی گسترده شهروندان شده است.

اگر خوشت اومد لایک کن
raheshalamche.com/p/62113
پربازدیدترین اخبار
آخرین اخبار