• خبر کوتاه و ناگهانی بود: «آتشی بزرگ در حدفاصل جاده اورشلیم- تل‌آویو درخت‌ها، خانه‌ها و مزارع را می‌سوزاند... تل‌آویو اعلام وضعیت اضطراری کرد. 

همزمان با حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به لبنان و شهید و زخمی شدن شماری بر اثر آن، حزب الله حمله سنگین موشکی به شمال فلسطین اشغالی انجام داد.

 در این ماجرا یک پرسش جدی نیز در میان است و آن، این که طیف بدنام و بد‌سابقه مورد اشاره چه توطئه‌ای علیه دکتر پزشکیان در آستین دارند که ایشان را به دشمنی با ایران و اسلام و تن دادن به حقارت در مقابل آمریکا دعوت می‌کنند؟!

در پی حادثه اندوهبار انفجار معدن در طبس و جان باختن شماری از کارگران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار، بر لزوم بیشترین تلاش برای امدادرسانی به کارگران تاکید کردند.

امروز و همزمان با اول مهرماه رئیس‌جمهور با حضور در یکی از مدارس جنوب تهران  به صورت نمادین زنگ آغاز سال تحصیلی را به صدا درآورد و رسما مدارس فعالیت خود را شروع کرد.            

نتیجه انتخابات امریکا در بسیاری از مسائل جامعه جهانی اهمیت زیادی دارد و رقابت نزدیک کاملا هریس و دونالد ترامپ نامزدهای حزب دموکرات و جمهوری‌خواه حساسیت‌های زیادی را به وجود آورده است.

حضور سردار مرتضی قربانی به عنوان فرمانده لشکر و سردار علی اکبرنژاد یکی از مطرح‌ترین فرماندهان پیشتاز در عملیات‌ها باعث می‌شد تا هر محوری که لشکر ویژه 25 کربلا حضور پیدا می‌کرد با پیروزی به پایان برسد.

 سیدعماد حسینی از نیروهای توانمند اهل سنت که یکی از گزینه‌های جدی وزارت نفت بود، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران شد. 

رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت گفتند: اگر مسلمانان متحد و ید واحده بودند، رژیم صهیونیستی به خود جرأت جنایات کنونی و کشتار زنان و کودکان را نمی داد.

از عوامل پیروزی آفرین در صحنه نبرد، خطرها را به جان خریدن و به پیشواز مرگ سرخ رفتن است. ترس از مرگ و اشتیاق به زنده ماندن، با روح جنگ جویی و رزمندگی ناسازگار است.

در پی اقدام غیرمتعارف و غیرقابل قبول نماینده اعزامی افغانستان به کنفرانس وحدت اسلامی در عدم احترام به سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، رئیس اداره دوم آسیای جنوبی وزارت امور خارجه صبح امروز سرپرست سفارت این کشور را به وزارت امور خارجه احضار کرد.                                

سید حسن نصرالله تاکید کرد: به نتانیاهو و گالانت و ارتش و توده صهیونیستها تاکید می کنم که هرگز نخواهید توانست که صهیونیست های آواره را به شمال فلسطین اشغالی بازگردانید. هرکار می خواهید بکنید، نخواهید توانست.

اخیرا در برخی از رسانه‌های خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا می‌شود وی نیز از پیجر استفاده می‌کرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.

وزیر بهداشت لبنان از شهادت دستکم ۱۱ شهروند لبنانی در انفجار پیجر‌ها و مجروح شدن ۴۰۰۰ نفر خبر داد و افزود وضعیت ۲۰۰ نفر از مجروحان وخیم اعلام شده است.

انتصاب افراد مسئله‌دار و زاویه‌دار با محکومیت‌های امنیتی و همچنین سابقه‌های عیان دشمنی با نظام و انقلاب، نتیجه سازوکار افرادی در شورای راهبری بود که خود در مجموع 26 سال محکومیت امنیتی داشته‌اند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، طی حکمی علی احمدنیا را به عنوان سرپرست امور اطلاع‌رسانی دولت منصوب کرد.

دبیرکل سابق حزب کارگزاران می‌گوید: پزشکیان خود را از دام رفقای قدیمی و پیرسالاری رها کند.