دو باشگاه پرسپولیس و استقلال تا یک هفته آینده تسلیم مالکین جدید خود خواهند شد.
دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و ترکمنستان با برتری پر گل شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.
تمامی دیدارهای هفته بیستویکم لیگ برتر فوتبال ایران امروز(یکشنبه 27 اسفند 1402) برگزار شد.
از جمله اتفاقات ناراحت کننده در صبح روز دربی درگیری علی خطیر با یکی از پیشکسوت محبوب تیم استقلال بود.
یکصدوسومین شهرآورد پایتخت در حالی برگزار شد که این بازی هم کسل کننده بود و هر دو سرمربی سرخآبی ترسو بودند.
معاون اول رئیسجمهور تصویب نامه هیأت وزیران در خصوص تعیین مالکان جدید باشگاه پرسپولیس را به دستگاههای ذی ربط ابلاغ کرد.
بازیهای امروز رقابتهای هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال با انجام 5 دیدار پیگیری شد که پرسپولیس با 4 گل فولاد را شکست داد و سپاهان باخت و استقلال تهران با سه امتیاز دست پر برگشت.
در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال ایران امروز(دوشنبه 14 اسفند 1402) سه دیدار برگزار شد که پرسپولیس و سپاهان به مرحله بعد صعود کردند.
در شرایطی یک شخص دوتابعیتی وارد باشگاه نساجی قائمشهر شده که سوابق واضح ضددینی و ضدایرانی دارد.
پرسپولیس در یک بازی جذاب و پر موقعیت، سه امتیاز از ذوب آهن گرفت.
الهامی، جای لوکاس آرکاراس اسپانیایی در نساجی گرفت.
استقلال تهران با توقف در انزلی در صدر جدول ماند و نساجی و صنعت نفت آبادان قعرنشینهای هفته هفدهم لیگ برتر ایران شدند.
هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با انجام ۴ دیدار برگزار شد و تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد تراکتور شکست دهد.
آبیهای پایتخت در آخرین بازی هفته شانزدهم لیگ برتر ایران توانستند با سوپرگل مهدیپور صنعت نفت انتهای جدولی را در استادیوم خالی آزادی شکست داده و صدرنشینی را ادامه دهند.
تیم فوتبال الهلال موفق شد در مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه ۳ بر یک سپاهان را مغلوب کند.
پرسپولیس در آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر را با یک گل دیدنی مقابل آلومینیوم اراک شکست خورد.
رئیس جمهور در مسابقه فوتبالی که به مناسبت هفته کار و کارگر بین دو تیم پیشکسوتان و کارگران برگزار شد، به میدان رفت.