•  پس از انتخاب پزشکیان به عنوان رئیس‌جمهور دولت چهاردهم، عده‌ای از چهره‌های سیاسی نزدیک به پزشکیان با شتاب‌زدگی با حمله به سعید جلیلی می‌گفتند اگر وی رئیس‌جمهور می‌شد الان وسط جنگ بودیم اما عمر دولت به یکسال نرسیده بود و میان مذاکره، جنگ شد و بحران‌های برق و گاز و ... هم گریبانگیر دولت شد.

 معاونت قوانین مجلس در نامه‌ای به رئیس کمیسیون ویژه ‎طرح حمایت از حقوق کاربران، رای‌گیری امروز کمیسیون ویژه و تصویب کلیات طرح صیانت را غیرقانونی دانسته است.

طرح صیانت هنوز به قانون تبدیل نشده. پس از تصویب کلیات، نمایندگان کمیسیون مشترک باید جزئیات طرح را بررسی کنند.

با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور ایران و تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر  ۱۴ سند همکاری بین دو کشور به امضا رسید.            

 رسایی با انتقاد از اظهارنظر رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح درباره حواشی جشنواره فیلم فجر: فکر نمی‌کنید اظهارنظر درباره یک فایل صوتی بیشتر به شما ارتباط دارد؟!

روسای جمهور ایران و فرانسه امروز شنبه در گفت وگوی تلفنی آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای وین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

با نگاهی به سخنان فعالان اصلاح طلب و نوع برخورد سیاسی آنان با مسئله اصلاح قانون اساسی به خوبی جنس تعریف یک بازی سیاسی دیگر با افکارعمومی لمس می‌شود.

 شباهتی میان جنگ احزاب و هجوم همه‌جانبه این روزهای دشمنان اسلام علیه ایران اسلامی نمی‌بینید؟! میان لجن‌پراکنی این روزهای پادو‌های داخلی آمریکا علیه انقلاب و مأموریت آن روزهای منافقان در جنگ احزاب چطور؟!

در انتصاب فرمانداران در دولت سیزدهم، ابقای برخی از چهره‌های وابسته دولت‌های یازدهم و دوازدهم و نزدیک به جریان اعتدال و اصلاحات است. موضوعی که مورد نقد بسیاری از فعالان سیاسی و حتی نمایندگان مجلس قرار گرفته است.

پشتوانه انقلاب اسلامی همین مردمی بودن آن است مردمی که در هر شرایطی می آیند تا بیعت خود با انقلاب اسلامی را تازه کنند.

رئیس جمهور در نماز جمعه تهران:

آیت الله رئیسی غیرطبقاتی بودن این انقلاب را یکی دیگر از عناصر هویت‌ساز انقلاب برشمرد و خاطر نشان کرد: انقلاب‌ها و خیزش‌هایی که در شرق و غرب اتفاق افتاد بر یک قشر و طبقه خاصی استوار بود اما این انقلاب، انقلاب غیرطبقاتی است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از ملت بزرگ ایران برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دعوت کرد

محمد محمدرضایی بازرس مجمع نمایندگان ادوار با انتشار نامه ومدارک ارسالی برای حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور خواستار ورود دادستان کل کشور به پرونده های قضایی خود در استان کردستان شد.

عالم جوان شیعه:

حجت‌الاسلام امیری سوادکوهی: ما در هر جایگاهی که باشیم خادم دین، سرباز انقلاب و تابع محض ولی فقیه دوران امام خامنه‌ای عزیز هستیم و دشمنان و منافقان آرزوی کمترین فاصله ی بین ما و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به گور خواهند برد.  

موشک راهبردی خیبرشکن از نسل سوم موشک‌های دوربرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار می‌باشد، این موشک دارای سوخت جامد است و در فاز فرود دارای مانورپذیری برای عبور از سپر موشکی است.

پاسخ جالب شریعتمداری به یک اصلاح‌طلب؛

مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: علاوه‌بر اسناد غیر‌قابل انکار دیدار سید محمد خاتمی با جورج سوروس که کمترین تردیدی در آن نیست حضور آقای ظریف در ملاقات خاتمی و سوروس در اعترافات کیان تاجبخش نماینده جرج سوروس نیز آمده و از تلویزیون هم پخش شده چرا هیچیک از آقایان آن را تکذیب نکردند.

دیدار برخی سیاسیون بانی دولت روحانی، به‌جای تقویت مدعیان اصلاحات، موجب اختلافات تازه میان آنها شد. برخی این اقدام را مفید ارزیابی کرده و برخی دیگر با توجه به کارنامه منفی روحانی نزد افکار عمومی، این اقدام را موجب بیزاری بیشتر مردم نسبت به اصلاح‌طلبان دانستند.