افشای میزان خسارات حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی

با وجود شدیدترین سانسورهای خبری توسط رژیم صهیونیستی اما برخی از رسانه‌های خارجی حملات موشکی وعده صادق 3 جمهوری اسلامی به قلب اسرائیل، بازتاب‌های گسترده‌ای داشت.

به گزارش راه شلمچه، شبکه تلویزیونی الجزیره اعلام کرد منابع صهیونیستی گزارش دادند که دو فروند پهپاد ایرانی وارد آسمان «بحرالمیت» در سرزمین‌های اشغالی شده و آژیر‌های خطر در این منطقه و شهرک‌های صهیونیست نشین کرانه باختری به صدا درآمدند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که احتمال می‌رود یک پهپاد به منطقه بحر المیت و جنوب جبل الخلیل نفوذ کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که نفوذ پهپاد ایرانی به سرزمین‌های اشغالی را رصد کرده است.

در این راستا، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که دو پهپاد به منطقه بحر المیت نفوذ کرده و پدافند هوایی این رژیم درحال تعقیب آنان است.

این درحالی است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی شب گذشته از آغاز موج پنجم حملات موشکی ایران خبر دادند و اعلام کردند که پنجمین سری از موشک‌های ایرانی تمام نقاط اسرائیل را هدف قرار داده است و به اهدافی در طبریا، جولان اشغالی و الجلیل پایین اصابت کرده است.

آژیر‌های خطر در این مناطق فعال شده است و صدای انفجار‌های شدید در این مناطق شنیده می‌شود.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که براثر سانسور شدید، تصاویر اصابت موشک‌ها در این مناطق تاکنون منتشر نشده است.

شبکه صهیونیستی کان نیز از شنیده شدن صدای چندین انفجار در مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی و پراکنده شدن ترکش‌های انفجار در برخی شهرک‌های این منطقه خبر داد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند درحالیکه چهارمین سری از موشک‌های شلیک شده از ایران مناطقی در شمال اسرائیل را هدف قرار داد پنجمین سری از موشک‌های ایرانی تمام نقاط اسرائیل را هدف قرار داده است.

بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب و فرمانده معظم کل قوا در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله


پوشش اخبار و تصاویر مربوط به اصابت موشک‌های ایرانی به تل‌آویو در رسانه‌های روسیه      

رسانه‌های روسی، لحظه به لحظه اخبار و تصاویر مربوط به اصابت موشک‌های ایرانی به تل‌آویو و مناطق مختلف در سرزمین‌های اشغالی را پوشش دادند. 

 


اصابت موشک به مواضع استراتژیک اشدود، تل‌آویو، حیفا و بئرسبع 

حدشوت بزمان از رسانه های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که موشکهای ایران، مواضع استراتژیک در اشدود، تل‌آویو، حیفا و بئرالسبع را هدف قرار داده است. 


نتیجه حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی از زبان رادیو ارتش اسرائیل

مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در نتیجه حملات ایران به اراضی اشغالی تا این لحظه ۳ صهیونیست کشته شده و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شدند.

پیش از این سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل اعلام کرده بود که ۲۴ اسرائیلی بر اثر اصابت موشک ایرانی به شهر ریشون لیتسیون در جنوب تل‌آویو کشته و زخمی شده‌اند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل خاطرنشان کرده بود که ۳ اسرائیلی بر اثر اصابت موشک ایرانی به شهر ریشون لیتسیون در جنوب تل‌آویو کشته و ۲۱ نفر دیگر نیز زخمی شدند که حال ۳ نفر از آنها وخیم است.

رسانه‌های صهیونیست همچنین تصاویری از ویرانی‌ها در منطقه ریشون لتسیون در جنوب تل‌آویو بر اثر اصابت موشک ایرانی منتشر کردند.

منابع صهیونیستی تصویری از لحظه خارج کردن یک صهیونیست از زیر آوار ساختمان ویران‌شده در ریشون‌لتسیون منتشر کردند.


جدول تلفات حملات موشکی ایران به اعتراف اسرائیل

فارس با انتشار جدول تلفات موشکی ایران به اعتراف خود اسرائیل نوشت: زمانی که دشمن مجبور به پنهان‌کاری می‌شود، نشان آن است که درک او از قدرت ضربه‌ی دریافتی، به مراتب فراتر از آن چیزی است که به‌ظاهر بیان می‌شود.


حملات گسترده ایران علیه متجاوزان ادامه خواهد یافت 

یک مقام آگاه به نقل از فرماندهان عالی نظامی به خبرنگار فارس گفت: جنگی که با آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی شروع شد، در روزهای پیش رو به همه نقاط تحت اشغال این رژیم و پایگاه‌های آمریکا در منطقه، گسترش خواهد یافت و متجاوزان هدف پاسخ قاطع و گسترده ایران قرار خواهند گرفت.  

وی افزود؛ مقامات عالی نظامی با اشاره به عملیات‌های اخیر، تصریح کردند که «این رویارویی به اقدامات محدود دیشب ختم نمی‌شود و ضربات بعدی ایران ادامه خواهد یافت و این اقدام برای متجاوزان بسیار دردناک و پشیمان‌کننده خواهد بود.»

سابقه نشان داده است که رژیم صهیونیستی بارها با جنایت‌های خود جنگی را آغاز کرده، اما شواهد حاکی از آن است که این بار جمهوری اسلامی بنا دارد این رژیم جنایت‌کار و حامیانش را به سرنوشت شوم خود دچار کند. به نظر می‌رسد اسرائیل و آمریکا به‌عنوان دو رکن اصلی تروریسم در منطقه، در لحظات آتی باید منتظر عواقب وحشیگری‌های خود باشند.


اردن: نخواهیم گذاشت حریم هوایی اردن نقص شود

بر اساس گزارش شبکه خبری العربی، در پی بروز ناآرامی‌ها در منطقه و حملات رژیم صهیونیستی که با محکومیت کشورهای مختلف روبه‌رو شد، دولت اردن در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور اجازه نداده و نخواهد داد تا حریم هوایی آن نقض شود.

     

   رسانه عبری: بزرگی کلاهک های انفجاری موشک های ایرانی شوکه کننده است   

کانال 12 عبری رژیم صهیونیستی: بزرگی کلاهک های انفجاری موشک های ایرانی، شوکه کننده است.

پیش از این مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در نتیجه حملات ایران به اراضی اشغالی تا این لحظه 4 صهیونیست کشته شده و بیش از 100 نفر دیگر زخمی شدند.

 

  موج پنجم حملات موشکی ایران؛ 150 هدف از جمله محل استقرار جنگنده های 35 و اف 16 و اف 15 هدف قرار گرفتند   

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به رغم اعمال سانسور شدید اعلام کردند که در موج پنجم حملات موشکی ایران، تمام نقاط اسرائیل هدف قرار گرفت بر اثر این حملات صدای انفجارهای مهیب در تل‌آویو شنیده شد.

خبرگزاری روسی «تاس» گزارش داد که موشک‌های ایران به بیش از 150 هدف از جمله پایگاه‌های هوایی اسرائیل که جنگنده‌های اف 35 و اف 16 و اف 15در آنها مستقر هستند، اصابت کردند.    


   افزایش کشته ها و مجروحان رژیم صهیونیستی ۴ کشته و ۷۰ زخمی در اسرائیل     

روزنامه جروزالم‌پست امروز (شنبه) نوشت تعداد زخمی‌های حملات تلافی جویان ایران علیه رژیم صهیونیستی به ۷۰ نفر افزایش یافته است.

 خدمات اورژانس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حملات موشکی سنگین جمهوری اسلامی ایران به نقاط مختلف در فلسطین اشغالی از جمله تل‌آویو و قدس، دستکم ۴ نفر کشته و ۷۰ نفر دیگر زخمی شدند.

 

   پهپادهای ایرانی وارد سرزمینهای اشغالی شدند   

ارتش اسرائیل تأیید کرد که پهپادهای ساخت ایران وارد حریم هوایی سرزمین‌های اشغالی شده‌اند و در حال رصد و رهگیری آنهاست. ارتش اسرائیل همچنین از ساکنان خواست تا دستورالعمل‌های «جبهه داخلی» را به دقت رعایت کنند.

      

   مقام ایرانی: حملات به سرزمین‌های اشغالی تشدید می‌شود   

رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام ارشد ایرانی خبر داده حملات تلافی‌جویانه ایران به سرزمین‌های اشغالی تشدید خواهد شد.

همزمان با موشک‌باران تل‌آویو در عملیات «وعده صادق-۳» یک مقام ارشد ایرانی به شبکه آمریکایی گفت که ایران بر شدت حملات خود به سرزمین‌های اشغالی خواهد افزود.

این مقام ارشد ایرانی به سی‌ان‌ان همچنین گفت که «ایران پایگاه‌های منطقه‌ای هر کشوری که تلاش کند از اسرائیل دفاع کند را هدف قرار خواهد داد».

او تاکید کرد که ایران حق پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دارد.

     

   منطقه راهبردی تل‌آویو زیر آتش موشک‌های ایرانی   

رسانه‌ها از اصابت موشک‌های ایرانی به یک منطقه راهبردی در تل‌آویو خبر می‌دهند.

 رسانه‌ها بامداد شنبه از اصابت موشک‌های ایرانی به نقاطی در تل‌آویو خبر داده‌اند.

بر اثر برخورد موشک به تل‌آویو، انفجار بزرگی رخ داده و دود از محل برخورد به آسمان برخاسته است.

ایران ساعاتی پیش نیز تل‌آویو را هدف قرار داده بود.

رسانه‌های اسرائیلی می‌گویند یک موشکی ایرانی به یک آسمان‌خراش در تل‌آویو اصابت کرده است.

المیادین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی از اصابت موشک‌های ایرانی به تل‌آویو، جنوب آن و منطقه النقب خبر داده است.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داده موشک ایرانی به یک منطقه راهبردی در جنوب تل‌آویو اصابت کرده است.

     

   تمرکز حملات بر شمال فلسطین اشغالی است   

آژیرهای هشدار در مناطق وسیعی از جولان اشغالی،  الجلیل، حیفا و طبریا به صدا در آمده‌اند. 

شاهدان عینی از شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در شمال فلسطین اشغالی خبر می‌دهند. 

     

   المیادین: مرکز تحقیقات هسته‌ای اسرائیل هدف قرار گرفت   

المیادین خبر داد که موشک اصابت کرده به منطقه راهبردی در تل‌آویو مرکز تحقیقات هسته‌ای رژیم صهیونیستی بوده است.

     

   موج جدیدی از حملات موشکی ایران روانه اسرائیل شد   

  ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ایران موج جدیدی از موشک‌ها را به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این رژیم در حال تلاش برای رهگیری و انهدام این موشک‌ها هستند.

بر اساس این گزارش، آژیر خطر در طبریا، جولان اشغالی و الجلیل الاسفل به صدا درآمده است.

این چندمین موج حملات موشکی ایران در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته است.

در موج‌های گذشته تاکنون یک صهیونیست کشته و ۷۰ تن دیگر زخمی شده بودند و خسارت شدیدی به مناطق مختلف تل آویو و دیگر شهرهای اراضی اشغالی وارد شده است.

همچنین شدت این حملات به گونه‌ای بوده که سبب وحشت صهیونیست‌ها شده و بسیاری این حملات را بی سابقه اعلام کرده‌اند.

رسانه‌های اسرائیلی هم به نقل از شاهدان عینی گزارش دادند که انفجارهای شدیدی در چندین منطقه در شمال اسرائیل رخ داده است.

همچنین گزارش‌ها حکایت از آن دارد که چندین انفجار نیز بندر حیفا را لرزانده است.

رسانه‌های اسرائیلی همچنین تأیید کردند که حملات این موج بر شمال اسرائیل متمرکز بوده و در جریان آن آژیرهای خطر در جنوب جولان، منطقه دریاچه طبریا، العفوله و الناصره علیا به صدا درآمده است.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که این چهارمین موج از حملات موشکی اسرائیل به سرزمین‌های اشغالی بوده است.

جبهه داخلی اسرائیل اعلام کرد که آژیرهای خطر همچنان شنیده می‌شود و تمامی ندارد.

بر اساس این گزارش، آژیر خطر در تل آویو در مرکز اسرائیل و ده‌ها نقطه دیگر در جنوب و شمال سرزمین‌های اشغالی به گوش می‌رسد.


آغاز موج پنجم حملات موشکی ایران به اسرائیل؛ جنوب تل آویو هدف قرار گرفته شد

شبکه ۱۲ اسرائیل از موج پنجم حملات ایران به اسرائیل خبر داد و اذعان کرد که یک موشک در شهر ریشون لیتسیون در جنوب تل آویو بر زمین فرود آمده است.

تاکنون گزارشی از میزان خسارت ناشی از این حملات منتشر نشده است.


سه موج موشکی ایران به اسرائیل تنها ظرف ۱۵ دقیقه

یدیعوت آحارانوت نیز اعلام کرد که ایران، ظرف ۱۵ دقیقه، سه موج حملات موشکی علیه اسرائیل انجام داده است.

بر اساس گزارش این رسانه اسرائیلی، در پی حمله اخیر ایران، شماری از اسرائیلی‌ها زخمی شده‌اند و ۶ ساختمان به‌طور جدی آسیب دیده‌اند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که تیم‌های امداد و نجات در چندین منطقه از سرزمین‌های اشغالی که گزارش‌هایی درباره سقوط موشک دریافت شده، در حال فعالیت هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی بر لزوم ادامه پایبندی به دستورالعمل‌های جبهه داخلی از سوی ساکنان سرزمین‌های اشغالی تأکید کرد.

 
اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار