مرکز جامع تصویربرداری پیشرفته بیمارستان شهید بهشتی بابل افتتاح شد

با پیگیری‌های حسن حسن‌نتاج نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی و با مشارکت خیر نیک‌اندیش داود علیجان‌نژاد و همچنین با کمک 10 میلیارد ریالی خانواده مرحومه فاطمه الوندی و در هفتته دولت،  فاز نخست مرکز جامع تصویربرداری بیمارستان شهید بهشتی بابل به بهره برداری رسید.

به گزارش راه شلمچه از بابل، با نصب دستگاه  MRI 1.5 تسلا و با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال مرکز جامع تصویربرداری بیمارستان شهید بهشتی بابل به بهره‌برداری رسید و به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ارزش این دستگاه در بازار آزاد حدود هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود.

ساختمان مرکز جامع تصویربرداری با مشارکت خیر نیک‌اندیش داود علیجان‌نژاد به نیابت از پدر مرحوم خود حاج قاسم علیجان‌نژاد یکی از چهره‌های مذهبی و سیاسی قبل از انقلاب در مشهد و همچنین با مشارکت ۱۰ میلیارد ریالی خانواده مرحومه فاطمه الوندی در پنج طبقه و با زیربنای هر طبقه ۲۰۰ متر مربع ساخته شده است.








اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار