کاپیتان جنجالی و حاشیه‌ساز در ادامه اظهاراتی عجیب که بوی حاشیه‌سازی مجدد و تهدید مجیدی می‌دهد؛ گفت: انگار عده‌ای هول بودند که هر چه زودتر مرا در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار بدهند.

در صورتی که مرادمند و یزدانی از استقلال جدا و راهی سربازی شوند، فرهاد مجیدی استعفا خواهد داد!

 در راهروی منتهی به رختکن پس از بازی، داور مسابقه با بطری آب کتک خورد. ببینید.                 

هفته هجدهم؛

هجدهمین هفته لیگ برتر ایران عصر امروز جمعه 29 بهمن تمامی بازی‌ها در سه نوبت یعنی ساعت‌های 15، 17:30 و 19:30 برگزار شد و استقلال با عبور از تراکتور صدرنشینی را تدام بخشید و پرسپولیس با انتقام از آلومینیوم اراک همچنان در تعقیب تیم صدرنشین است.

هیأت رئیسه فدراسیون در حالی در جلسه فوق‌العاده امروز تصمیم به عزل موقت عزیزی خادم گرفتند که دوره فعالیت او ۳۵۴ روز بیشتر طول نکشید تا کمتر از یک سال بر مسند مهم‌ترین صندلی مدیریتی فوتبال تکیه زده باشد.

 سه صحنه مشکوک به اخراج، یک صحنه مورد اعتراض برای پنالتی و همچنین گل آفساید، باعث شده تا قضاوت داور بازی پرسپولیس - نساجی، مورد اعتراض قرار بگیرد.                                

هفته هفدهم لیگ برتر؛

شاگردان مجیدی با پیروزی در هفته هفدهم لیگ برتر فاصله سه امتیازی خود با پرسپولیس و ۹ امتیازی با سپاهان را حفظ کردند

محمدآقاجان‌پور بازیکن نیم فصل اول گل گهر سیرجان به عضویت تیم فوتبال تراکتور تبریز در آمد.

  با درخواست رسمی اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای برگزاری جلسه، شهاب‌الدین عزیزی خادم یک هفته فرصت دارد که این نشست را برگزار کند.                 

استقلال در یک دیدار حساس و نفس‌گیر و در روزی که پیکان نمایش فوق‌العاده زیبا و قابل قبولی را از خود ارائه داد، موفق شد راهی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی شود. 

پرسپولیس در حالی به مصاف فولاد خوزستان رفت که پهلوان و ترابی دو هافبک کلیدی خود را به خاطر ابتلا به کرونا همراه نداشت و در نهایت پنجمین سوپرجام فوتبال ایران را از دست داد.

  باشگاه پرسپولیس به دلیل بدهی به علیرضا بیرانوند نمی‌تواند قرارداد بازیکن جدید خود را ثبت کند.                

برخی اماکن ورزشی متعلق به دولت، توسط یکی از مسئولین، به صورت هفتگی در اختیار حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق قرار داده می‌شود.

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با تایید رای کمیته انضباطی به تغییر نتایج به ضرر باشگاه گل‌گهر صحه گذاشت.

مربی نام آشنا و صاحب باشگاه کشتی مالک اشتر بابل از مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران خواست نسبت به تغییر رئیس ورزش و جوانان این شهرستان شتاب کندکه خدا رحم کرد خون‌ریزی بزرگی روز جمعه در بابل روی نداد.

در حالی که گمانه زنی‌های متفاوتی در خصوص رای کمیته استیناف مربوط به این پرونده صورت گرفته بود، استینافی‌ها با نوع تصمیم گیری همه معادلات را بر هم زدند تا مشخص شود همه احساسات هم درست نیست.