قضیه هجمه محسن تنابنده به رحیم‌پور ازغدی چه بود؟ +فیلم

 تنابنده در صفحه شخصی‌اش از اینکه چرا باید به‌خاطر یک انتقاد، عضو شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی با ادبیات توهین‌آمیز، پرخاشگرانه‌ و بددهنی برخورد کند، ابراز عصبانیت کرد و رحیم‌پور ازغدی را زیر سؤال برد.

به گزارش راه شلمچه، فیلم کوتاهی تحت عنوان «کنایه رحیم‌پور ازغدی به محسن تنابنده: درد انسان ندارید/ هر چه بشر جلوتر آمده حیوان‌تر ، وحشی‌تر و بی‌شرف‌تر شده» در فضای مجازی منتشر شد.

بعدازاین ویدئو ۳۸ ثانیه محسن تنابنده به این موضوع واکنش نشان داد.

اما اصل ماجرا چیست؟

مراجعه به این بخش (۳:۰۱ ثانیه)از صحبت‌های رحیم‌پور ازغدی  در برنامه گفتگوی ویژه خبری نشان می‌دهد که وی ۳ موضوع را مطرح کرد.


در بخش اول درباره خیر ماندگار و بخشش و از خودگذشتگی صحبت کرد و بدون نام بردن از شخصی می‌گوید، یک هنرمندی گفته که ما نتوانستیم در این مدت عشق و حال کنیم، تا به خودمان آمدیم، انقلاب شد، بعد جنگ و ترورها حالا هم جنگ با اسراییل، برخی گویا درد انسان ندارند.

در بخش دوم با اشاره به صحبت‌های یک بازیگر گفت، شنیدم یکی از هنرمندان گفته که ۸۰ میلیون ایرانی فدای من، می‌خواهم بچه‌ام در آمریکا فلان امکانات را داشته باشد؛  این هم یک طرز فکر است.

در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به سخنان امام حسین(ع) که فرموده بودند که چگونه می‌توانید سیر بخورید و می‌بینید که عده‌ای گرسنه هستند، به ماجرای غزه اشاره کرد. بچه‌ها و بزرگ‌ترها استخوان شدند، بچه‌ها خاک می‌خورند. دنیا وحشی شده است هرچه بشر جلوتر آمده حیوان‌تر، وحشی‌تر و بی‌شرف‌تر شده است.

اما برخی مغرضان بخش‌های مختلف این صحبت‌ها را به گونه‌ای تقطیع کردند که گویا  رحیم‌پور ازغدی برخی هنرمندان را وحشی، حیوان‌ و بی‌شرف خوانده است، درحالی که او  درباره صهیونیست‌ها این حرف‌ها را زد.

 

 

دفتر رحیم‌پور ازغدی به این تحریف پاسخ داد و نوشت:

در سخنان مهم آقای رحیم پور (چهارشنبه، شب اربعین، گزارش ویژه خبری، شبکه خبر که در تلوبیون، در دسترس همه هست)، بدون اشاره یا حتی توجه به نام کسی، در ضمن گفتگو، به مناسبتی نیز به یکی دو نمونه از گزاره‌های بی‌معنا و توهین‌آمیز برخی هنرپیشه‌های سیما و سینما اشاره شد. 

رسانه‌هایی چون آرمان ملی، انتخاب، عصر ایران، بهار نیوز، نامه نیوز و... نسخه‌ای جعلی و مونتاژ شده ۳۸ ثانیه‌ای (که بخش دیگری از گفتگو در باب نهادهای حقوق بشری در غزه، با چسب و قیچی، به ته آن چسبانده و جاسازی شده)، ذیل یک تیتر دروغ و تحریک آلود در رسانه‌های زنجیره‌ای منتشر کردند. 

ضمناً ضمیر، یکی از مراجع خود را شناخت که البته بجای پاسخ به سؤال اصلی، پاسخی بی‌ربط و توهین‌آمیز داد و بی‌دلیل،  پای نقی و دوستان را وسط کشید. 


 اینک سه توصیه: 

۱. تدوین‌کننده متقلب کلیپ ۳۸ثانیه‌ای، تلاش کند چنین لقمه‌ها را سر سفره  خانواده‌اش نبرد. این دستمزدها، خوردن ندارد.

  ۲. خبرگزاری و رسانه‌هایی چون نامبردگان که با دست‌کاری اخبار، امورات می‌گذرانند بدانند که به هم‌صنفان خود نیز خیانت می‌کنند. ۳. قبل از نوشتن متن‌های اینستایی  برای خوشامد این‌وآن، تنابنده حتماً با "هما خانم" مشورت کند که عقلش بیشتر است. 

"گناه سازی" علاوه بر اینکه ترکیب ساختگی است، مصداقش، توهین به ۴۶ سال مقاومت ملت است، نه سؤال از آن توهین‌ها.

در پایان  به هر سه پیشنهاد می‌شود، میزگرد یک‌ساعته را بدون قضاوت از پیش، ببینند و اگر نقدی دارند حتماً به آقای رحیم‌پور منتقل می‌شود و پاسخگو خواهیم بود.

منبع؛ فارس

اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار